Ugrás a tartalomra
covid19.rs

3154 újabb koronavírus-fertőzött

2022.08.21
16:58
Forrás
covid19.rs
Jelentősen csökkent az új koronavírusosok száma Szerbiában az ezt megelőző napon közzétett adatokhoz képest.

Az elmúlt 24 óra alatt 3154 személynél mutatták ki a fertőzést, igaz, mindössze a 8209 tesztelt közül. A Covid-19 szövődményei következtében 11-en vesztették életüket. 30 beteg szorul mesterséges lélegeztetésre, összesen 703 koronavírusost kezelnek kórházban.

koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-gyanús
koronavírus-járvány
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.