Ugrás a tartalomra
Pixabay/fietzfotos

Adventi ablakok

2021.11.24
15:32
2021.11.24
15:38
Forrás
Pannon RTV
A Mi Kis Falunk Martonos Egyesület meghirdette az Adventi ablakok nevű akciót.

A megmozdulás lényege hogy december elseje és 24-e között minden nap felgyulladnak a fények a település valamelyik házánál, hasonlóan, ahogy az adventi kalendáriumban is minden nap kinyitunk egy ablakot. Karácsony közeledtével napról napra eggyel több ház ablaka öltözik díszbe és világít, míg végül szentestén mind a 24 ablak egyszerre ragyog majd ünnepi fényekben. A játékra holnapig lehet jelentkezni A Mi Kis Falunk Martonos Egyesületnél, illetve annak Facebook-oldalán.

Adventi Ablakok
Mi Kis Falunk Martonos Egyesület
Martonos

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű