Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Ajándékcsomag a törökbecsei leendő elsősöknek

2019-02-18
13:31
Forrás
Pannon RTV
Tizenkilenc törökbecsei leendő elsős vehette át a Rákóczi Szövetség ajándékcsomagját. A végzős ovisok nagyon megörültek a Mátyás királyról szóló mesekönyvnek és a csokinak.

Törökbecsén jelenleg tizenöt magyar elsős van. Idén a végzős ovisok száma tizenkilenc, tehát néggyel több elsős lesz a törökbecsei iskolában ősztől.

Rákóczi Szövetség
Törökbecse

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.