Ugrás a tartalomra

Akkreditált továbbképzés pedagógusoknak

2023.10.28
12:00
2023.10.28
16:21
Forrás
Pannon RTV
A továbbképzésre 30 pedagógus érkezett.

Szemléletváltó kommunikációt fejlesztő program zajlott ma Újvidéken, a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének szervezésében. Az egész napos foglalkozáson Török Tímea és Tóth Ildikó Katalin megoldásközpontú nevelők olyan módszereket és technikákat mutattak be a pedagógusoknak, amelyekkel a gyerekeknek a tanórákat élvezetesebbé, feszültségmentesebbé és produktívabbá tehetik.

Lukács Gabriella, elnök, Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete: A gyerekek mindig várnak valamit, nem csak a szép szavak és a jutalmazások, hanem egyszerűen, hogyan lehet rávezetni őket, bármire, ha valamire nincs kedvük, vagy nem adatik meg az a lehetőség, hogy épp azt a feladatot olyan jól el tudjuk velük végeztetni, akkor vannak ilyen kiskapuk, vannak technikák amikkel meg kell, hogy ismerkedjen a pedagógus, hogy rávegye a tanulót, hogy észrevétlenül elvégezze azt a feladatot, tiszta szívvel lélekkel, nem is tudván azt, hogy ő igenis megtanulta ezt az anyagot. Most tényleg minden cselt vagyis módszert be kell iktatni a mostani generációknak.

Újvidék
továbbképzés
pedagógusok
Lukács Gabriella
Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:09

Izrael ugyanúgy folytatja

Amerika azt üzente Izraelnek, hogy vigyázzon, mert elveszítheti a nemzetközi támogatást, ha nem enyhít álláspontján a gázai háborúval kapcsolatban.
15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.
15:13, Frissítve: 16:45

A népmese bűvöletében

Hetvenhét magyar népmese címmel szerveztek vetélkedőt az újvidéki általános iskolák alsós tagozatai számára. A versenyt a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban tartották meg.

Népszerű