Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Átadták a felújított temerini kutatási és oktatási innovációs központot

2022.11.24
16:02
2022.11.24
20:09
Forrás
Pannon RTV
Az Agro Campust, amely az Újvidéki Egyetem Mezőgazdasági Karához tartozik, modern felszereléssel is ellátták.

Az eseményen részt vett Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke is. Az intézményben a hallgatók és a mezőgazdasági termelők a legmodernebb technológiák segítségével tanulhatnak. A beruházás a tartomány támogatásával valósult meg, a költségvetésből huszonnégy millió dinárt fordítottak a fejlesztésre. Mirović elmondta, hogy a jövőben is folytatják az egyetem támogatását, fejlesztését.

Pannon RTV

Igor Mirović, elnök, Tartományi Kormány: „Jövőre megkezdjük a Tudományos és Technológiai Park 2 tervezését, amely szintén az Újvidéki Egyetem campusán lesz. Egy több mint 20 ezer négyzetméteres területről van szó. A tartományi kormány már a múlt héten döntést hozott, elfogadta a terveket és elkülönítette a forrásokat. Ez az eljárás jövő év januárjában veszi majd kezdetét.”

Temerin
Agro Campus
felújítás
Igor Mirović

Most

15:18

Méz és bor

Ezzel a címmel pénteken délután kiállítás nyílt Óbecsén a Than Emlékházban. A jövő hét végéig nyitva tartó tárlaton méhészeti és borászati eszközöket láthat a közönség.
12:50, Frissítve: 14:05

Karácsonyi vásár Palicson is

Karácsonyi vásárt tartottak a Palics Magyar Művelődési Egyesület székházában. Az eseményen kézműves portékák, gyermekruhák, és illóolajok is megtalálhatók voltak. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, őket kézműves foglalkozás várta.

Népszerű