Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Automatikusan és díjmentesen

2019-12-08
09:57
Forrás
Szerbiai RTV
Havi számláinkat várakozás és átutalási díj nélkül is kifizethetjük.

Havonta mintegy 13 millió számlát fizetnek be a szerbiai lakosok, hatvan százalékuk időben és rendszeresen kiegyenlíti tartozásait. Amennyiben valaki el akarja kerülni az átutalási illetéket, ami akár több száz dinár is lehet, az adott közvállalat tolóablakainál áll sorba, ami több számla esetén több órás várakozás is lehet. Szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy illetékmentesen és várakozás nélkül is lehetséges a fizetés. A díjmentes automatikus közvetlen fizetés által anélkül lehet kiegyenlíteni a havi számlákat, hogy valamilyen tolóablaknál vagy a bankban sorba állnánk. Minden hónap adott napján automatikusan utalják át a rendszeresen érkező számlák összegét.

számla
számlafizetés
átutalás
díjmentes
várakozás
automatikus

Most

18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.