Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Autós, illetve biciklis gyerekülésre pályázhatnak a magyarcsernyeiek

2022.10.02
09:02
Forrás
Magyar Szó
A magyarcsernyei önkormányzat saját forrásokból biztosítja a támogatást.

A magyarcsernyei önkormányzat közzétette, hogy autós gyerekülésre az lehet jogosult, akinek gyermekei 2020. december 31-e után születtek. Bicikliülésre azok a szülők pályázhatnak, akiknek a gyereke elmúlt egyéves, de még nem töltötte be az 5. életévét. További feltételként szabták meg, hogy legalább az egyik szülőnek saját gépkocsival és állandó lakcímmel kell rendelkeznie a község területén.

A dokumentációt személyesen vagy postai úton lehet átadni. A postacím: Magyarcsernyei Önkormányzat, JNA 110., 23218 Magyarcsernye. A borítékokon fel kell tüntetni: „Za dodelu auto sedište bebe/dece” vagy a másik támogatás esetében „Za dodelu sedišta za vožnju dece biciklom”.

A pályázatokat a magyarcsernyei önkormányzat önerőből pénzeli.

gyerekülés
Magyarcsernye
pályázat

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű