Ugrás a tartalomra
Tanjug/Védelmi Minisztérium, Damir Banda/bb

Az új vezérkari főnök támogatná a sorkatonaság visszaállítását

2018.09.23
00:20
Forrás
Vajdasági RTV, Tanjug
Milan Mojsilović, a szerbiai katonaság új vezérkari főnöke kijelentette, hogy ezen a tisztségen folyatni szeretné a hadsereg felszerelésének fölújítását, revitalizációját és modernizálását.

Mint mondta, az a célja, hogy a katonaság szavatolni tudja, hogy az állam a gazdasággal foglalkozhasson. Első interjúját az Odbrana folyóiratnak adta, és ebben kifejtette, hogy modernizált és professzionális katonaságot akar, amely mindenekelőtt a viszonyulásban lesz professzionális, míg a sereg feltöltése akár kombinált modell alapján is történhet. Személy szerint támogatná a rendes katonai szolgálat visszaállítását.

sorkatonaság
szerb
Mojsilovic

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű