Ugrás a tartalomra

Babacsomag 80 vajdasági magyar családnak

2019-03-25
08:40
2019-03-25
12:28
Forrás
Pannon RTV
A magyar Nemzetpolitikai Államtitkárság babacsomaggal ajándékozza meg azokat a külhoni magyar családokat, akik 2018-ban igényelték az anyasági támogatást. Az első csomagokat Palicson adják át.

A magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a 2019 a külhoni magyar gyerekek éve keretében babacsomaggal ajándékozza meg azokat a külhoni magyar családokat, akik 2018-ban a Köldökzsinór Program keretében igényelték az anyasági támogatást.

Az első babacsomagok ünnepélyes átadása ma lesz Palicson, ahová 80 vajdasági magyar család érkezik. A rendezvényen köszöntőt mond és a babacsomagokat ünnepélyesen átadja Novák Katalin, az Emberi Erőforrások minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke.

Nemzetpolitikai Államtitkárság
babacsomag
Palics

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.