Ugrás a tartalomra
fotó: TANJUG / BEOINFO / bb

Belgrádban is megemlékeztek a holokauszt áldozatairól

2019-01-27
20:17
Forrás
Szerbiai RTV
Az eseményen beszédet mondott a szerb szociálpolitikai miniszter.

A második világháború áldozatainak tiszteletére állított emlékműnél többek között Zoran Đorđević is elhelyezte a kegyelet virágait. A szerb szociálpolitikai miniszter az eseményen azt mondta, a holokauszt alatt a zsidók, illetve a Független Horvát Államban élő szerbek ellen elkövetett szörnyűségek kiváltó okait teljesen meg kell ismerni, ezzel megakadályozhatjuk, hogy hasonló esemény történjen Európában.

holokauszt
áldozat
megemlékezés

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.