Ugrás a tartalomra

Bemutatkozó körútra indul a VMSZ Ifjúsági Fóruma

2021.10.28
20:28
Forrás
Pannon RTV
A program céljáról és részleteiről Kiss Nándor elnök beszélt a Közügyekben.

Elsőként Gunarason, majd Szabadkán várják azokat a fiatalokat, akik hasonló értékek mentén gondolkodnak - ezek az itthon maradás, a szülőföldön való boldogulás, a közösségben, a közösségért való munka.

VMSZ Ifjúsági Fóruma
Kiss Nándor

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.