Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bemutatkozott a VMSZ Ifjúsági Fóruma Magyarkanizsán

2021.11.13
10:07
2021.11.13
15:01
Forrás
Pannon RTV
Céljuk, hogy ellátogassanak különböző önkormányzatokba, és bemutassák a szervezet munkáját, továbbá hogy megismerkedjenek azokkal a fiatalokkal, akik számára fontos az itthonmaradás és a közösségi szerepvállalás.

Kiss Nándor, a VMSZ Ifjúsági Fórumának elnöke: „Az Ifjúsági Fórum nemrégiben egy körutat kezdeményezett, amikor is 21 különböző helyszínen szeretnénk meglátogatni a fiatalokat, és első fontos célja a körútnak maga az Ifjúsági Fórumnak a népszerűsítése és a tagok bővítése. Na most ezeken a beszélgetéseken szó esik úgymond a fórum történetéről és azokról a programokról, amiket éves szinten meg szoktunk szervezni.”

VMSZ Ifjúsági Fóruma
Magyarkanizsa
Kiss Nándor

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.