Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bemutatta a nagybecskereki rendőrség járműállományát és a technikai felszerelését

2021.06.21
16:18
2021.06.21
17:37
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai belügyminisztérium napja és a rendőrség napja alkalmából tegnap Nagybecskerek főterén - alkalmi műsor kíséretében – a nagybecskereki rendőrség bemutatta a járműállományát és a technikai felszerelését.
Pannon RTV

A rekkenő hőség ellenére a bemutatónak sok látogatója volt és persze a legkisebbek élvezték a legjobban. Az esemény célja az volt, hogy bemutassák a rendőrség és a tűzoltóság szerepét és jelentőségét.

Pannon RTV

Saša Santovac, alpolgármester, Nagybecskerek: „Az elmúlt időszakban különböző módon segítettük a helybeli rendőrséget. Elsősorban minden polgár biztonságát kell szavatolni. Segítettünk járművek és technikai felszerelés beszerzésével, hogy ellenőrizni lehessen az alkoholfogyasztást és a drogok használatát. De az is célunk, hogy bekamerázzuk a közlekedést, de nem csak a közlekedőket, hanem a célunk a polgárok, gyerekek valamint a fiatalok video-felügyelete, hogy a szülők nyugodtan engedjék a városba gyereküket.”

Nagybecskerek
rendőrség napja

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.