Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Bővült a törökbecsei Egészségház gépparkja

2021.10.06
13:55
Forrás
Pannon RTV
Új mentőautóval és egy személygépkocsival gazdagodott a törökbecsei Egészségház gépparkja.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Mindamellett, hogy bánáti település egészségügyi intézményének gépparkját az elmúlt két évben már bővítették, az új járművekre mindenképp szükség mutatkozott, mivel az eddigi négy mentőautó közül kettő több mint tízéves. A most kapott személygépkocsit pedig az eddigi három mellett házi ellátásra szoruló betegek esetében vagy szükség szerint másra is használják.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A tartományi kormány mentős esetkocsik modernizálására irányuló egészségügyi fejlesztésének köszönhetően a törökbecsei Egészségház gépparkjába érkező két jármű összértéke 5 900 000 dinár.

Törökbecse
egészségház
mentőautó
géppark

Most

11:56, Frissítve: 12:16

Hol érdemes tankolni, ha tengerre utazunk?

Az idén nagyjából 40 euróval kerül többe, ha a görögországi Halkidikire utazunk Szerbiából, mint a korábbi években. De szinte bárhova is megyünk nyaralni, jó sok pénzben kerül, hiszen drasztikusan megnőtt az üzemanyagok ára.
11:24, Frissítve: 11:41

Nyári napközi Palicson

Nyári napközit szervez a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi iskolában 5-től 15 éves korú gyerekek számára. A résztvevőket kézműves foglalkozások, társas- és szabadtéri játékok várják az elkövetkező két hétben és augusztus második két hetében.
10:29

Katasztrofális az aszályhelyzet több olasz tartományban

Az öt olasz régió mindegyike, a többi között Lombardia, Veneto és Piemont tartomány az ország északi részén, a Pó folyó vízgyűjtő medencéje mentén fekszik. A legnagyobb olasz folyó, a Pó vízszintje pedig hetven éve nem volt ennyire alacsony.
10:21

Megújul a Pitypang ovi Adán

Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.

Népszerű