Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Bővült a törökbecsei Egészségház gépparkja

2021.10.06
13:55
Forrás
Pannon RTV
Új mentőautóval és egy személygépkocsival gazdagodott a törökbecsei Egészségház gépparkja.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Mindamellett, hogy bánáti település egészségügyi intézményének gépparkját az elmúlt két évben már bővítették, az új járművekre mindenképp szükség mutatkozott, mivel az eddigi négy mentőautó közül kettő több mint tízéves. A most kapott személygépkocsit pedig az eddigi három mellett házi ellátásra szoruló betegek esetében vagy szükség szerint másra is használják.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A tartományi kormány mentős esetkocsik modernizálására irányuló egészségügyi fejlesztésének köszönhetően a törökbecsei Egészségház gépparkjába érkező két jármű összértéke 5 900 000 dinár.

Törökbecse
egészségház
mentőautó
géppark

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.
18:00, Frissítve: 19:57

Egyre drágább a hús is

Egyre többet kell fizetniük a szerbiai fogyasztóknak a friss húsért. A drágulás elsősorban a marha-, a sertés- és a birkahúst érinti. A szakemberek ezt a takarmány világpiaci árának emelkedésével magyarázzák.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.