Ugrás a tartalomra

Cipősdoboz akció, hogy a szegényebb gyerekeknek boldogabb karácsonyuk legyen

2022.11.28
17:14
2022.11.28
17:32
Forrás
Pannon RTV
A Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium idén is megszervezi a Cipősdoboz Akciót, amelynek keretein belül a szegényebb gyerekeknek ajándékokat gyűjtenek, hogy boldogabb karácsonyuk lehessen.

A cipősdobozokba csomagolt meglepetéseket november 28-tól december 15-ig várják a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium, valamint a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola (VTŠ) épületében minden hétköznap 7:30-tól 18 óráig. A szervezők örülnének, ha minden dobozba kerülne:

1. édesség

2. taneszköz

3. játék

4. tisztálkodási szerek

Fontos, hogy a dobozok legyenek könnyen kicsomagolhatók, illetve visszacsomagolhatók, ugyanis a szervezők kiosztás előtt átnézik azokat, így biztosítva lesz, hogy minden gyerek hasonló összeállítású csomagot kapjon, hiszen minden fent felsorolt elemből arányosan kerülnek tárgyak a meglepetés dobozba. Ha valaki nincs olyan helyzetben, hogy egy egész dobozt a fenti módon meg tudjon tölteni, a szervezők örömmel fogadnak külön adományokat is, pl. egy zacskó édességet. Megkönnyíti a csomagok rendszerezését, ha szerepel majd a dobozokon, hogy kinek szánják, pl. 10-11 éves fiú részére.

Az akció részeként a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium együttese, a Rebellis december 12-én a Népkör MMK színháztermében 18 órai kezdettel jótékonysági koncertet szervez. A belépő egy megtöltött cipősdoboz vagy bármilyen, cipősdobozba szánt adomány. Minden zenekedvelőt szeretettel várnak!

További információk a Cipősdoboz akció 2022 Facebook és Cipősdoboz akció 2022 Instagram oldalán.

cipősdoboz-akció
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.