Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Cipősdoboz-akció Vajdaságban

2019-11-06
22:24
Forrás
Magyar Szó
A szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium idén is megszervezi cipősdoboz-akcióját. A kezdeményezés célja, hogy segítsenek a rászoruló gyermekeken.

Nemcsak Szabadkán, hanem Vajdaság több településén is le lehet adni a dobozokat, az úgynevezett gyűjtőpontokon. Erről bővebben a cipősdoboz-akció Facebook-eseményénél lehet tájékozódni. Karácsony előtt a cipősdobozok a gimnáziumba kerülnek, ahol a tanulók szétválogatják majd a tartalmukat. A gyűjtés lényege, hogy olyan dolgokból állítsák össze a cipősdobozokat, amelyeket az általános iskolás gyermekek használni tudnak. Az adományokat december 10-éig várják a gyűjtőpontokon és a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumban. 

Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium
cipősdoboz-akció

Most

08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.