Ugrás a tartalomra

Családi délután Moholon Szent István örökségével

2023.08.12
18:21
2023.08.12
19:51
Forrás
Pannon RTV
Szent István öröksége – a nemzeti önazonosság tudatosítása címmel tartották meg Moholon a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Moholi Családok Egyesülete közös programját.

A kilátogatók interaktív történelemórán, ügyességi játékokon és egyéb műhelymunkákon vettek részt. A legtöbbet azonban I. István utolsó magyar fejedelemről és első magyar királyról hallhattak a résztvevők.

Világos Tibor, elnök, Moholi Családok Egyesülete: „A gyermekeknek tartottunk egy kis előadást Szent Istvánról, Szent István életéről, majd volt egy beszámoló, több munkaponton pedig tésztagyúrás volt, íjazás is volt, de kötélhúzásra is sor került. Fafaragás, korongozás, tehát úgy néz ki, hogy a gyerekeket ezek a programok érdeklik.”

Mohol
Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége
Moholi Családok Egyesülete
Világos Tibor
család

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.