Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csantavéri világítótorony

2020.12.13
10:40
2020.12.13
14:48
Forrás
Pannon RTV
Újabb saját gyártású dokumentumfilmet tűz műsorra ma este a Pannon Televízió. 20:35-től a Csantavéri világítótorony című alkotást láthatják a nézők, amely a helyi templomról szól.
Pannon RTV

A Páduai Szent Antal-templom Csantavér jelképe, különleges jelentősége van a helyiek körében. A Pannon RTV dokumentumfilmjéből kiderül, hogy minek köszönhető mindez, ki építtette a templomot és miért van annak közösségformáló szerepe. Az alkotást drónfelvételek teszik színessé, továbbá korabeli történetek, amelyek által megismerhetjük a csantavéri világítótorony jelentőségét. Tartsanak velünk a 20 órai Híradó után is a Pannon Televízióban!

Pannon RTV
Csantavéri világítótorony
Csantavér
templom
dokumentumfilm
Páduai Szent Antal

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!