Ugrás a tartalomra

Díjak a kiemelkedő pedagógusoknak

2021.11.06
09:04
2021.11.06
17:18
Forrás
Pannon RTV
Kiosztották az év pedagógusainak járó elismeréseket Magyarkanizsán péntek este. Ünnepi akadémiát tartottak, amelyen megjutalmazták a legkiemelkedőbb óvónőket, tanítókat, tanárokat.

A Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény színházterme adott otthon az eseménynek. Az ünnepi műsort követően kiosztották az év pedagógusa elismeréseket. A magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpontból Sas Mónika szaktanár érdemelte ki a díjat: „Ez pozitív visszajelzés, hogy jól végzem a munkámat. Meglepetésszerűen ért a díj a kollégáim részéről.”

A magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola munkaközössége Atyimcsev Judit zongoratanárnőt választotta meg az év pedagógusának. A díjazottak között volt Bús Remete Zsuzsanna a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola munkaközösségének tagja, aki 26 éve foglalkozik oktatással. Az oromhegyesi Arany János Általános Iskola választottja Bicskei Angéla tanítónő lett: „Én pozitív embernek tartom magamat, pozitívan állok a munkához, a kollégáimhoz. Jó kedvvel és szeretettel tanítom és nevelem a diákjaimat.”

A horgosi Kárász Karolina Általános Iskola legjobb tanügyi dolgozójának Tilinkó Juditot választották, míg a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény pedagógusai közül Bite Zsinka Andrea vehette át a legjobbnak járó elismerést: „Jólesik az ösztönzés, hogy elismerik a munkánkat, és pozitívan hat ránk a továbbiakban is.”

Az eseményt idén is Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesülete szervezte. A szervezet egyébként idén ünnepli 20 éves fennállását.

Vajda Attila, elnök, Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesülete: „El szeretném mondani, hogy a községi pedagógus egyesület elnöksége az összes iskola igazgatójából tevődik össze. Annak idején kértük a tagságot, hogy támogassanak ebben bennünket, mert ők tudnak legjobban dönteni és a legtöbb segítséget ők tudják nyújtani az egyesületnek. Ennek köszönhetően áll fenn ez az egyesület.”

Az ünnepi akadémián köszönőlevélben részesültek azok a tanárok is, akik részt vettek az elmúlt év járványidőszak miatti televíziós oktatásában.

Magyarkanizsa
pedagógus
pedagógusok
pedagógusdíj

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.