Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dr. Csáki Beáta: Zentán a súlyos koronavírusos betegek szinte mindegyike oltatlan

2021.09.23
19:22
2021.09.23
19:51
Forrás
Pannon RTV
Több a fertőzött, több a beteg is a Zentai Közkórházban.

Az elmúlt egy hónapban jelentősen megugrott a koronavírus-fertőzöttek száma a Zentai Közkórházban - nyilatkozta a Pannon Televízió Közügyek című műsorában dr. Csáki Beáta. Az igazgató elmondta, 30 fertőzött beteget kezelnek az egészségügyi intézményben, közülük négy személy állapota súlyos. Hozzátette, napi szinten átlagosan 15-20 személy jelentkezik koronavírusra utaló tünetekkel. Az illetékes arról is beszélt, hogy egy tanulmány kimutatta, milyen a betegség lefolyása az oltott és az oltatlan emberek körében Vajdaságban.

Pannon RTV

Dr. Csáki Beáta, igazgató, Zentai Közkórház: „Az elmúlt időszakban az oltott és az oltatlan betegek közül 99,5 százalékban azok a betegek hunytak el, akik lélegeztetőgépen voltak, akik nem voltak beoltva. Tehát 0,5 százalék az elhalálozott betegek közül azoknak a száma, akik felvették a védőoltást. Tehát jelentős a különbség. Akik be vannak oltva, azoknál enyhébb tünetekkel vagy nem olyan súlyos tünetekkel, hogy lélegeztetőgépre szoruljanak, átvészelik a betegséget.”

Dr. Csáki Beáta
koronavírus
járvány
Zenta
Zentai Közkórház

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.