Ugrás a tartalomra
TANJUG/ Dimitrije Nikolić

Dr. Tiodorović: Nem rendkívüli, hanem katasztrofális a helyzet

2021.10.24
19:36
2021.10.24
19:46
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
Nem rendkívüli, hanem katasztrofális a járványhelyzet Szerbiában - jelentette ki Dr. Branislav Tiodorović.

Az epidemiológus, a válságstáb tagja azt mondta, a legszigorúbb intézkedésekre lenne szükség, valamint arra, hogy a lakosság minél nagyobb aránya oltakozzon rövid időn belül.

A védettségi igazolásról azt mondta, a válságstáb orvosi része már július óta szorgalmazza a bevezetését, és nem csak éjszaka, hanem a nap 24 órájában. Tiodorović szerint ez nem diszkrimináció, nem sérti az emberi jogokat.

járványhelyzet
Branislav Tiodorović

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű