Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Egészségügyi felszerelés vajdasági intézményeknek

2021.11.24
13:45
2021.11.24
13:54
Forrás
Közlemény
71,6 millió dinár értékben szerez be egészségügyi felszerelést a tartományi kormány.

A mitrovicai, a verseci, a pancsovai és a verbászi kórház, továbbá az adai és a verseci egészségház, valamint a vajdasági gyermek-egészségvédelmi intézet kap eszközöket.

A tartományi kormány arról is döntött, hogy élelmiszercsomaggal és tisztálkodási szerekkel támogat szociálisan veszélyeztetett csoportba tartozó lakosokat, 39,2 millió dinár értékben. Több mint 14 ezer csomagot osztanak majd ki 45 településen Vajdaság területén.

A kormányülésen döntés született továbbá a törökkanizsai Boldog Gyermek Iskoláskor Előtti Intézmény udvarának rendezéséről is 9,7 millió dinár értékben.

egészségügyi felszerelés
tartományi kormány
kórház
Egészségház
Vajdaság

Most

14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű