Ugrás a tartalomra

Egyetemi felkészítőt szervez a Magyar Nemzeti Tanács

2023.02.03
20:18
Forrás
Magyar Szó
A Magyar Nemzeti Tanács egyetemi felkészítőt szervez leendő egyetemi hallgatók részére február 25-e és június 24-e között.

A felkészítőt 14 tantárgyból tartják: magyar nyelv és irodalomból, német, angol és szerb nyelvből, szociológiából, pszichológiából, történelemből, földrajzból, biológiából, matematikából, fizikából, kémiából, közgazdaságtanból, valamint számítástechnika és informatikából. A felkészítő órák online, tantermi és tábor formájában valósulnak meg a ZOOM, Google Classroom és Google Meet felületeken.

A program megnyitója február 25-én, 9 órakor lesz. A többi foglalkozás időpontja: március 11-e és 25-e, április 1-je és 22-e, május 6-a és 7-e (amely egy tábor lesz Újvidéken), május 20-a, június 10-e és 24-e.

A diákok február 15-ig a breki.mnt.org.rs honlapcímen regisztrálhatnak. A képzés ingyenes. Érdeklődni a Magyar Nemzeti Tanács hivatalában a 024/524-534-es telefonszámon lehet.

A felvételi-felkészítő program Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásával, valamint a Bethlen Gábor Alap közreműködésével valósul meg.

MNT
Magyar Nemzeti Tanács
Egyetemi felkészítő

Most

16:27

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.