Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Eltemették Hoffmann Artúrt

2021.02.27
15:51
2021.02.27
20:42
Forrás
Pannon RTV
Médiaházunk munkatársa február 23-án hunyt el Újvidéken, ahol koronavírus-fertőzés miatt kezelték kórházban.
Pannon RTV/Juhász Géza

Kollégánk 1954-ben született Zomborban. Ott kezdte el bontogatni szárnyait is mint fotós, operatőr, rendező és vágó. Számos film és dokumentumfilm készítésében vett részt. Évtizedekig dolgozott az Újvidéki Televíziónál, majd a Mozaik Televíziónál, az utóbbi tíz évben pedig a Pannon RTV újvidéki csapatát erősítette.

Pannon RTV/Juhász Géza

Bodzsoni István, médiaházunk igazgatója búcsúbeszédében méltatta Hoffmann Artúr munkásságát és személyét. Mint elmondta, az elmúlt 40 év alatt egy intézménnyé, a vajdasági filmes szakma egyik legkiemelkedőbb alakjává nőtte ki magát Hoffmann Artúr.

Temerinben a keleti temetőben helyezték örök nyugalomra. Hoffmann Artúrtól többek között családja, barátai és munkatársai vettek végső búcsút.

Hoffmann Artúr
temetés
Temerin

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!