Ugrás a tartalomra
FoNet/Aleksandar Levajković

Értékes adomány érkezett az amerikai nagykövetségtől

2019-03-26
17:49
2019-03-26
18:11
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
1,2 millió dollár értékben adományozott járműveket és egyéb berendezéseket az Amerikai Egyesült Államok nagykövetsége a szerb Belügyminisztériumnak és Vámhivatalnak.

Az adomány egy részét tegnap mutatták be Belgrádban. Nebojša Stefanović, szerb belügyminiszter hangsúlyozta: a segítségnek köszönhetően a szerb egységek még hatékonyabb munkát végezhetnek majd egyebek mellett a szervezett bűnözés, a csempészet, illetve a terrorizmus elleni küzdelem során.

Fotó: FoNet/Aleksandar Levajković

Az amerikai nagykövetség 2006 óta mintegy 12 millió dollárt fordított a szerb tisztviselők támogatására - mondta el az eseményen Kyle Scott amerikai nagykövet. A pénz legnagyobb része felszerelésekre és képzésekre lett fordítva - tette hozzá.

amerikai nagykövetség
Szerbiai Belügyminisztérium
vámhivatal
Nebojsa Stefanovic
Kyle Scott

Most

07:25, Frissítve: 07:43

Thiem legyőzte Đokovićot

Novak Đoković kikapott az osztrák Dominic Thiemtől Londonban. A férfi tenisz ATP-világbajnokság keddi játéknapján, a második csoportkörben tegnap este csapott össze a két teniszező.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.