Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Felsőoktatási tudnivalók - Hol tart a vizsgaidőszak, mikor lesz az iratkozás?

2020-06-11
22:46
2020-06-11
22:52
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus-járvány rányomta a bélyegét az egyetemi életre is. Az előadásokat online tartották, most pedig már a vizsgaidőszak jön.

A Közügyek stúdiójának vendége Halasi Szabolcs tartományi felsőoktatási segédtitkár volt, aki beszélt arról is, hogy milyen új szakok közül válogathatnak a jövendőbeli gólyák.

felsőoktatás
vizsgaidőszak
iratkozás
Halasi Szabolcs

Most

18:15

Halálosabb lehet a mutálódott vírus

A Nagy-Britanniában regisztrált új koronavírus-variáns amellett, hogy gyorsabban képes terjedni, az első kutatások szerint 30 százalékkal halálosabb is lehet - ezt jelentette be Boris Johnson brit miniszterelnök.
15:34

Meghalt Larry King

Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.
14:50, Frissítve: 17:26

Oltás az Újvidéki Vásár területén

Az Újvidéki Vásár egyes csarnokában szerda óta végzik a tömeges immunizációt. Első nap 1300-an, pénteken pedig már 2200-an vették fel a védőoltást. A kínai Sinopharm vakcinából kedden 5500 adag érkezett a városba, a napokban még ugyanennyi jött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.