Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felszámolták a Nagyfény és Györgyén közötti illegális szemétlerakót

2021.03.24
15:27
Forrás
Közlemény
Marko Marić, a kommunális tevékenységek és közvállalatok ügyeivel megbízott szabadkai polgármesteri tanácsos ma megtekintette az illegális szemétlerakó felszámolására szervezett akciót.

A Köztisztasági és Parkosítási KKV dolgozói teljesen megtisztították a területet a lomoktól és egyéb hulladéktól, állati tetemektől és különféle szeméttől, ami jelentős kockázatot jelentett az esetleges fertőzés kialakulására. Marko Marić polgármesteri tanácsos szerint Szabadka Város területén 20 illegális szeméttelep létezik, amelyek közül egy tucatnyira az emberek sajnos még mindig folyamatosan kihordják a szemetet. Felkérte a lakosságot, hogy hagyjanak fel ezzel a gyakorlattal, mert az ilyen felszámolási akciók évente jelentős összegbe kerülnek, és ezt a pénzt sokkal jobban is el lehetne költeni, a lakosság javára.

Nagyfény
Györgyén
szemétlerakó

Most

20:37

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű