Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Felújítják a szabadkai Műszaki Szakfőiskola homlokzatát

2021.10.19
22:43
2021.10.19
22:56
Forrás
Pannon RTV
Jövőre külsőleg teljes pompájában láthatjuk az oktatási intézményt.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Bár a külső falakat 15 évvel ezelőtt szigetelték, már javításra szorulnak. A nyílászárókat időközben lecserélték, azok körül is rendbe kell tenni az épületet. Várhatóan jövőre a teljes homlokzat megújul.

Pannon RTV

Fürstner Igor, igazgató, Műszaki Szakfőiskola, Szabadka: „A meglevő szigetelést újra biztosítjuk, és egy új színt adunk az egész intézménynek kívülről, illetve szigeteljük a nyílászárók és a falak közötti kapcsolatot is, ami nem volt korábban megtéve. Ezt nagyságrendileg olyan 70-80 százalékban a magyar állam támogatásából, a többit pedig a tartomány támogatásából tudjuk végezni.”

Műszaki Szakfőiskola
Szabadka
felújítás
homlokzat
Fürstner Igor

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű