Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folyamatosan emelkedik az ingatlanok ára Szerbia-szerte

2021.10.12
21:28
Forrás
Pannon RTV
Elsősorban a városokban drágulnak az ingatlanok.

Ettől függetlenül nagy a kereslet, és töretlenül folynak az építkezések. A gombamód szaporodó lakóépületek nem csak a városok arculatát változtatják meg, hanem infrastrukturális és kommunális gondokkal is járhatnak, ha a fejlesztések nem követik az építkezések ütemét.

A Közügyekben Szügyi Rezső ingatlanközvetítő elmondta, hogy Szabadkán is drágultak az újépítésű lakások. Már szinte nem lehet négyzetméterenként 1000 euró alatt új lakáshoz jutni. Ez pedig magával vonja a többi ingatlan árának emelkedését is.

ingatlan
lakás
áremelkedés
Újvidék

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.