Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gyakoriak az ízületi betegségek

2019.01.29
18:44
2019.01.29
20:36
Forrás
Pannon RTV
A lakosság mintegy 15-20 százalékánál diagnosztizálható valamilyen mozgásszervi betegség - vélik a szakértők. Erről tartott előadást Dr. Bús Mária általános orvos Magyarkanizsán.

A rendezvényen elsősorban az idősebb korosztályt érintő problémákról, az ízületi betegségekről és a reumáról volt szó. Előadásában a betegségek tüneteit és azok helyes kezelését ismertette a doktornő. A helyszínen ingyenes vércukorszint- és vérnyomásmérésen is részt vehettek az érdeklődők.

Dr. Bús Mária, előadó, általános orvos, Magyarkanizsa: „Főleg az idős populációval foglalkozom, de különben is kijelenthetem, hogy nagyon gyakran találkozunk ezzel a betegséggel, és főleg azért, mert a lakosságunk elég jól elöregedett, és ezek a betegségek főleg az idősebb korosztálynál jelentkeznek, úgyhogy nagyon gyakran, napi több esetben is.”

Magyarkanizsa
Dr. Bús Mária
mozgásszervi betegség
reuma

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.