Ugrás a tartalomra
Kolibri Baba-mama Klub, előadás
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Hasznos tanácsok mamáknak babákról

2017-12-05
16:15
2017-12-05
17:04
Forrás
Pannon RTV
A hozzátáplálásról, a mesék fontosságáról és más, a szülők számára fontos témákról tartott előadást az idén ötéves hajdújárási Kolibri Baba-mama Klub.

Egész napos program várta az anyukákat és az apróságokat. Szakmai előadáson is részt vehettek az érdeklődők, ahol magyarországi és helyi előadók válaszoltak kérdéseikre.     

Az anyukák karon ülő gyerekeikkel hallgatták figyelmesen a szakemberek előadásait. A többi közt fontos információkat tudhattak meg a budapesti Manó Menü csapatától a hozzátáplálásról. Ez az az időszak, amikor a babákat még főként anyatejjel táplálják, de már szilárd étket is fogyaszthatnak. László Ágnes: „Nagyon érdekesnek találjuk, és nagyon örülünk, hogy meghívták a Három Királyfi Három Királylány Egyesületet Magyarországról. A Manó Menü is nagyon felkapott téma és igazából minden anyukát érint.”

Kolibri Baba-mama Klub, előadás

A gyermekek táplálása egy kulcsfontosságú kérdés minden édesanya életében. Komenda Renáta, védőnő: „Modern anyák hogyan csinálják és mik a legaktuálisabb információk, Abrus Évitől hallottunk egy nagyon jó előadást. Ő Manó Menüt képviselte. Ezen kívül Gesztes Olympia Három Királyfi Három Királylány Egyesületből beszélgetett velünk család és karrier témában.”

A baba-mama ötéves fennállásának alkalmából egész napos programot szerveztek Hajdújáráson. Az előadásokat követően a legkisebbeknek mászó versenyt rendeztek. A gyerekek a Mikulással is találkozhattak, az este folyamán pedig a Juhász zenekar gondoskodik a jó hangulatról.

Kolibri Baba-mama Klub, előadás

Az eseményt a Kolibri a Családokért Egyesület, valamint a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége tartotta meg. Pataki János, elnök, Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, Magyarország: „Szülőknek a problémáiról beszélgetünk és itt nagyon sok szakember ad tanácsot, útmutatásokat, hogy hogyan éljék az életüket, hogyan etessék a babát, hogyan lehet megoldani azokat a problémákat, amelyek a kisgyerekekkel előfordulnak.”

A Lurkóházban átadták azt a játszóteret is, amely szintén a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége segítségével valósult meg.

Kolibri Baba-mama Klub
Hajdújárás
előadás

Most

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.