Ugrás a tartalomra

Hétfőtől szúnyogirtás Szabadkán

2023.06.16
09:45
Forrás
Közlemény
Június 19-e és 24-e között kombinált légi és földi szúnyogirtást végeznek Szabadka város területén - írja közleményében a Kommunális Ügyek Szolgálata.

A kifejlett szúnyogok irtása az említett időszak első napján - kedvező időjárási viszonyok mellett - 18 órától 23 óráig történik majd. A használt szer mérgező lehet a méhekre, ezért az illetékesek arra kérik a méhészeket, hogy kaptáraikat zárják be vagy helyezzék ki legalább 5 kilométerrel a kezelt területen kívül.

Légi irtást Kelebia, Mérges, Alsó Tavankút, Felső Tavankút, Radanovác, Zorka és Makkhetes helyi közösségekben végeznek. Földről történő irtást pedig Újfalu, Gát, Kér, Sándor, Kisbajmok, Peščara, Sétaerdő, Központ I, Központ II, Központ III, Prozivka, Bajnát, Újváros, Kertváros, Kisradanovác, Vasutas Település, Palics, Hajdujárás, Csantavér, Dusanovó, Verusity, Misityevó, Kisbosznia, Györgyén, Nagyfény, Újzsednik, Visnyevác, Békova, Bajmok, Ludas és Királyhalom helyi közösségekben. A szúnyogirtásra vonatkozó bővebb tájékoztatást a 025/515 50 55 telefonszámon kérhetnek.

szúnyogirtás
Szabadka

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.