Ugrás a tartalomra

Hideg éjszaka vár ránk (videó)

2016.12.31
14:08
Sapka, sál, vastag kabát - melegen kell öltöznie annak, aki ma a szabadban szeretné ünnepelni az év utolsó napját, éjszaka ugyanis akár mínusz 6 fok is lehet a környékünkön
Sapka, sál, vastag kabát - melegen kell öltöznie annak, aki ma a szabadban szeretné ünnepelni az év utolsó napját, éjszaka ugyanis akár mínusz 6 fok is lehet a környékünkön. Vérfagyasztó hidegben tölthetik a szilvesztert a szabadban újévezők. Komoly csapadékra ugyan nem kell számítani, de a hőmérséklet nem haladja meg a -4 Celsius fokot, a koccintás pillanatában pedig valószínűleg már csak -6 fokot mérhetünk. Különösen azoknak érdemes erre időben rákészülniük, akik alkoholos italt fogyasztanak majd. A mértéktelen alkoholfogyasztás ilyen időben növeli a kihűlés, fagyás kockázatát, mivel egyrészt javítja a hőérzetet és emiatt nem érezzük miatta a hideget, másrészt megbénítja a hőtermelő képességet, testünk így szinte akadálytalanul veszi át a külső hőmérsékletet.Újév első napján se várjunk nagy fordulatot, továbbra is felhős, ködös idő lesz, gyenge széllel. Ónos szitálás, zúzmara-lerakódás is előfordulhat. Hideg, sokfelé napközben is fagyos időre van kilátás. Reggel -7, délután 0 fok körüli értékeket mérhetünk. A jövő héten pedig jön a csapadék, havas eső vagy hó formájában.
időjárás
hideg
szilveszter éjjel

Most

17:57, Frissítve: 18:04

Elhunyt 14 beteg, 5 255 új eset

5 255 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. 13 ezer tesztet végeztek el. A kór következményében 14-en életüket vesztették.
17:46, Frissítve: 17:54

Harcok Ukrajna déli és keleti részén

Az orosz erők teljes ellenőrzésük alá vonták a Donyeck régióban fekvő Piszki falut – idézte az Interfax hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot.

Népszerű