Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Holnaptól ismét tantermi oktatás, nem fenyeget veszély

2022.05.19
11:28
2022.05.19
15:12
Forrás
Szerbiai RTV
Holnaptól közvetlen tanítási modellel folyatódik az oktatás Szerbiában, nem fenyeget veszély az oktatási intézményekben - jelentette be Branko Ružić.

Az oktatási miniszter hangsúlyozta, az elmúlt napok bombafenyegetései komoly terrorveszélyt és általános fenyegetést jelent. A tárcavezető kiemelte, minden bombafenyegetést kapott intézményt átvizsgáltak.

tantermi oktatás
tantermi
jelenléti oktatás
Branko Ružić

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.