Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Ifjú focistákat toboroz a tóthfalusi akadémia

2021.04.01
12:51
2021.04.01
16:31
Forrás
Pannon RTV
Újabb toborzónapot hirdetett a tóthfalusi Nyers István Labdarúgó Akadémia az általános iskolás gyerekek számára. Az intézmény minden korosztályos csapatba szeretne új játékosokat, és így növelni a játék minőségét.
Pannon RTV/Apczi Jenő

Nagyban folyik az edzés a tóthfalusi Nyers István Labdarúgó Akadémián. Az intézmény újabb toborzónapot hirdetett, melyre április 12-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Pannon RTV/Apczi Jenő

A toborzóra mindazon gyerekek jelentkezését várják, akik szeretnének jobban megismerkedni ezzel a sportággal, vagy már játszottak valamilyen csapatban és szeretnének fejlődni.

Kiss Róbert, a Nyers István Labdarúgó Akadémia edzője: „Az ötödiktől a nyolcadik osztályos általános iskolás gyerekeket várjuk, hogy megnézzük, hogy pontosan milyen munkában volt részük eddig a saját klubjukban, valamint, hogy megnézzük, hogy milyen tehetségek vannak a környezetünkben.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

Az akadémia minden korosztályos csapatban szeretne új játékosokat, és így növelni a csapatok erejét.

Rúzsa Iván, az U17-es csapat vezetőedzője, Nyers István Labdarúgó Akadémia, Tóthfalu: „A toborzó edzésen fel fogjuk mérni a technikai és a taktikai képességeket, valamint a motorikus képességeket. Ezután bővebb belátást láthatunk a jelenlegi állapotukra és ezután fogunk dönteni, hogy lehetőséget nyernek-e az akadémia csapataiba, vagy nem.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

Az érdeklődők 063/166-17-38-as telefonszámon jelentkezhetnek április 12-ig a Nyers István Labdarúgó Akadémia toborzásával kapcsolatban.

Nyers István Labdarúgó Akadémia
foci
futball
toborzás

Most

15:20, Frissítve: 15:32

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 14:16

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.