Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Illegális szemétlerakók eltávolításáról szóló szerződéseket írtak alá

2022.05.13
14:12
Forrás
Tanjug
Erre a célra 100 millió dinárt különítettek el 14 község és város számára.

A támogatást 14 község és város kapta meg, amelyekkel a mai napon megállapodást kötöttek - közölte Irena Vujović. Szerbia környezetvédelmi minisztere hozzátette, több mint 40 önkormányzati képviselőivel írtak alá megállapodást. A környezetvédelmi minisztérium támogatása illegális hulladéklerakók felszámolására és földvédelmi projektek megvalósítására fordítható.

illegális szeméttelep
Környezetvédelmi Minisztérium

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 12:53

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.