Ugrás a tartalomra

Ingyenes előkészítő az újvidéki Mezőgazdasági Karon

2019-02-19
12:25
2019-02-19
16:25
Forrás
Pannon RTV
Négy felvételi tantárgyból, matematikából, közgazdaságtanból, kémiából és biológiából lesznek előadások. A felkészítő szerb nyelven folyik, de felvételizni lehet a nemzeti közösségek nyelvén is.

Az Újvidéki Egyetem Mezőgazdasági Kara ingyenes felvételi előkészítőt tart azoknak a végzős középiskolásoknak, akik ide szeretnének iratkozni az érettségi után. Négy felvételi tantárgyból, matematikából, közgazdaságtanból, kémiából és biológiából lesznek előadások. A felkészítő szerb nyelven folyik, de felvételizni lehet a nemzeti közösségek nyelvén, így magyarul is, csak a felvételi vizsga bejelentésekor ezt kérvényezni kell - mondta el Branislava Belić, a kar dékánhelyettese.

Branislava Belić, dékánhelyettes, Mezőgazdasági Kar, Újvidéki Egyetem: „Az előző évekhez hasonlóan az Újvidéki Egyetem Mezőgazdasági Kara idén is megszervezi ingyenes egyetemi felvételi felkészítő programját, a kar leendő hallgatói számára. A felkészítők időpontja március 16-a és 23-a, illetve április 3-a és 20-a, valamint június elseje. Négy felvételi tantárgyból tartjuk meg a felkészítő előadásokat.”

Újvidék
Mezőgazdasági Kar

Most

18:29, Frissítve: 18:35

Vajdaságban Újvidéken keresnek legtöbbet

54 521 dinár volt januárban a nettó átlagfizetés Szerbiában. Ez névlegesen 4,1, reálisan 3,7 százalékkal magasabb összeget jelent az előző havihoz képest - közölte a Szerbiai Statisztikai Hivatal.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.