Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Intenzív Pető kurzus kezdődik hétfőn Zentán

2021.10.08
13:49
2021.10.08
16:24
Forrás
Közlemény
Kéthetes intenzív kurzus kezdődik hétfőn a központi idegrendszeri sérülésekkel küzdő személyek számára Zentán.

A kurzust a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ épületében tartják. Szűrővizsgálatokat is végeznek keddenként és csütörtökönként 14 és 16 óra között a központ épületében. Ezekre az alkalmakra a szakemberek a központi idegrendszer-sérüléssel rendelkező gyerekeket, valamint szklerózis multiplex, Parkinson-kór, stroke, agyvérzés vagy baleset következtében kialakult idegrendszeri sérüléssel élő felnőtteket várnak. A szűrésre egész Vajdaság területéről jelentkezhetnek a Szekeres László Alapítvány munkatársánál a 024/670-010-es telefonszámon.

Pető András
Pető kurzus
Semmelweis Egyetem
Semmelweis Egyetem Pető András Kar
Magyar Nemzeti Tanács

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.