Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Ismét csökkent az új koronavírus-esetek száma Szerbiában

2021.04.18
15:28
2021.04.18
16:04
Forrás
covid19.rs,Tanjug
2069 újabb koronavírusos esetet regisztráltak 24 óra alatt és elhunyt 37 páciens.

Szerbiában 6879 beteget kezelnek kórházban, közülük 218-an vannak lélegeztetőgépen. Mindkét szám csökkenést mutat az előző naphoz képest.

A legfiatalabbakat sem kíméli a koronavírus

Egy koronavírussal fertőzött csecsemőt és egy kisfiút is lélegeztetőgépre kapcsoltak Szerbiában. A hét napos kislányt a Kragujevaci Klinikai Központban, a veleszületett tüdőbetegségben szenvedő négyéves kisfiút pedig a Niši Klinikai Központban ápolják. Állapotuk kritikus.

koronavírus
koronavírus-járvány
lélegeztetőgép

Most

20:55

Újabb intenzív rakétatűz

Intenzív rakétatüzet zúdított a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet Izraelre szerda este - jelentette a 12-es kereskedelmi TV híradása. Előzőleg az izraeli légierő lerombolt egy sokemeletes épületet a Gázai övezetben.
20:53, Frissítve: 21:49

Autópálya épül Muzslya legrégebbi utcájában?

Nagy elégedetlenséget váltott ki Muzslyán a Belgrád-Nagybecskerek-Újvidék közötti leendő autópálya terve. A dokumentum szerint ugyanis néhány házat lebontanak a bánáti helyi közösség legrégibb utcájában, és kerteket is elvennének az építkezés miatt.
20:51, Frissítve: 20:59

Felújítják a kishegyesi Szűz Mária-szobrot

Sokakat meglep, még a helyieket is, hogy Kishegyes Nyugati temetőjében egy régi és hányattatott sorsú szobor található. Egykor a település büszkeségének számított a Szűz Mária-szobor, de évtizedekre eltűnt a köztudatból.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.