Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ismét megnövekedett a koronavírus-fertőzöttek száma Újvidéken

2021.04.08
10:36
Forrás
021.rs
A legutóbbi adatok szerint 100-zal több új esetet azonosítottak, mint egy nappal korábban, így a számuk elérte az 5150-et. Hattal többen szorulnak kórházi kezelésre, mint az előző napon.

A Vajdasági Klinikai Központban 300 pácienst ápolnak, közülük 25-en vannak lélegeztetőgépen. A kamenicai Tüdőgyógyászati Intézetben 90 beteget kezelnek, közülük 10-en vannak lélegeztetőgépen.

Az Újvidéki Vásárnál kialakított oltóponton továbbra is hosszú sorokban várakoznak a polgárok a védőoltásra.

Újvidék
koronavírus
fertőzöttek

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!