Ugrás a tartalomra

Ivanuša: Az öt-hat napos lezárás nem hoz eredményt

2021.03.21
09:25
Forrás
Tanjug
Az öt-hat napos lezárás nem fog eredményt hozni járványügyi szempontból Szerbiában - ezt mondta Marijan Ivanuša.

Az Egészségügyi Világszervezet szerbiai irodájának vezetője hozzátette, több időre van szükség ahhoz, hogy a járványügyi intézkedések meghozzák a várt eredményt. Elmondta, nagyon gyors a vírus terjedése, hatalmas a nyomás az egészségügyi rendszeren, az intenzív osztályokon és az egészségügyi dolgozókon. Leszögezte, a rövidtávú intézkedések jelentős napi fertőzöttszám-csökkenést nem eredményeznek.

Marijan Ivanuša
zárás
koronavírus
járvány

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.