Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Jelentősen nőtt a koronavírusos betegek száma a Szabadkai Közkórházban

2020-11-29
22:41
Forrás
Közlemény
Jelenleg 137 beteget ápolnak az intézmény covid-részlegein.

Az elmúlt egy napban 99 tünettel rendelkező személyt vizsgáltak meg, közülük 23 beteg kórházi kezelésre szorult, őket benntartották. 

Hat eddig ott gyógyuló személyt hazaengedtek. 

A részlegeken kezelt 137 betegből 15-en intenzív terápiára szorulnak, közülük 12-en lélegeztetőgépre vannak kapcsolva - ez derül ki a napi összesítésből. 

Szabadka
Szabadkai Közkórház
koronavírus
járvány

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.
08:46, Frissítve: 11:57

Szerbiában megkezdődött a tömeges oltás

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.
08:29

Több falugazdászra lenne szükség Vajdaságban

Jelenleg húsz falugazdász és egy őket koordináló falugazdász dolgozik, így a tartomány magyarlakta vidékének 85–90 százaléka le van fedve, azonban ezt a számot bővíteni kellene - nyilatkozta évértékelő beszédében Nagy Miklós.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.