Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jobb adni, mint kapni

2021.12.15
21:45
Forrás
Pannon RTV
Tartós élelmiszer, tűzifa, készpénz, egy segítő kéz, egy baráti szó - az adventi időszakban erre van a legnagyobb szükség.
Pannon RTV

A Szabadkai Caritas is várja az adományokat, melyek szebbé tehetik mások ünnepét. 

Ric Gábor igazgató Közügyek című műsorunkban elmondta, milyenek a jó adományok, hogy hogyan működik a falugondnok-hálózatuk, és hogy mikor nyílik meg Szabadkán a melegedő.

Caritas
advent
karácsony
jótékonyság

Most

10:29

A ROSU bevonult a szerbek lakta Štrpcébe

A prištinai rendőri különleges egység tagjai kora reggel bevonultak a többségében szerbek lakta Štrpcébe. A ROSU blokkolta a Koszovó déli részén található községet és átkutatták a helyi általános iskolát.
10:04, Frissítve: 10:14

Ma van a csokoládé világnapja

Szerbiában, ahol a csokoládé sokak kedvenc édessége, az édességipar a legerősebb ágazatok közé tartozik. Valamivel több mint 200 cég és mintegy 300 vállalkozó gyárt csokoládét.
07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű