Ugrás a tartalomra
Pásztor István megtekinti a munkálatokat
Pannon RTV/Hoffmann Artúr

Jól halad a Vajdasági RTV új székházának építése

2018-07-24
14:03
2018-07-25
00:24
Forrás
Pannon RTV
Az építkezést körbejárta Pásztor István, a Tartományi Parlament elnöke.
Az épülő székház

Tavaly novemberben helyezték le a Vajdasági RTV új székházának alapkövét, az építési munkálatok pedig azóta megfelelő ütemben haladnak. A tervek szerint 2019 végéig elkészül a Vajdasági RTV új székháza, 2020 elején pedig a szerkesztőségek is beköltözhetnek az új épületbe. Miodrag Koprivica, vezérigazgató, Vajdasági RTV: „Elmondhatjuk, hogy a munkálatok a tervek szerint haladnak, illetve húsz nappal az előirányzott határidő előtt járunk. A következő 10 napban várhatóan kiírjuk a pályázatot a munkálatok második fázisára is, amely mintegy 1,8 milliárd dinárba kerül majd. Az állam - különböző szinteken - eddig összesen mintegy 3 milliárd dinárt biztosított.”

Az épülő székház látogatásán

Köztársasági, tartományi és önkormányzati összefogás eredményeként a Vajdasági RTV-nek olyan székháza lesz, amely megfelel a jelenkor technológiai elvárásainak - mondta Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke. „Az itt dolgozók felelőssége lesz, hogy ebből a komplexumból olyan műsorok kerüljenek a hallgatóság és a nézőközönség elé, amelyek kielégítik az igényeiket és nem csak a tájékoztatás területén, hanem a kulturális élet, az oktatás, illetve a sport területén is nézhető és hallgatható programok jelenjenek meg.”

Az új székház kiépítése és műszaki felszerelése kapcsán a Vajdasági RTV vezetősége nemzetközi támogatásokra is számít, amelyekből megfelelő technikai hátteret tudnak majd biztosítani az ott dolgozóknak.

Vajdasági RTV
székház
építés
Pásztor István
Tartományi Parlament elnöke

Most

Népszerű