Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Jövő héttől újra végeznek műtéteket a Zentai Közkórházban

2020.05.28
07:35
2020.05.28
07:44
Forrás
Pannon RTV
Mindemellett két hete megindult a járóbetegek ellátása is - nyilatkozta a Pannon Televízió Közügyek című műsorában Dr. Csáki Beáta a kórház igazgatója.

Elmondta: Az elmúlt időszakban jelentős változások történtek a Zentai Közkórház életében a rendkívüli állapot idején. Csak a sürgős eseteket fogadták, a járóbeteg ellátás szünetelt, a tervezett műtéteket is leállították. A szülések ugyan úgy zajlottak, és kizárólag a sürgős műtéteket hajtották végre. Az orvosok és a nővérek 24 órában dolgoztak. Most azonban lassan, de biztosan visszatér az élet a normális kerékvágásba. A látogatási tilalom azonban továbbra is érvényes marad a kórház területén-tette hozzá.

Dr. Csáki Beáta, igazgató, Zentai Közkórház: „Jövő héttől be fogjuk indítani a tervezett műtéteket. Azzal, hogy azok a műtétek, amelyek elmaradtak - tehát a tervezett műtétek a koronavírus járvány előtt - elkértük a betegek elérhetőségét, telefonszámát és folyamatosan értesítve lesznek, hogy lassan egy-két beteget naponta vissza tudjunk hívni, hogy ez az ellátás valami úton módon újra meginduljon.”

Zentai Közkórház
Zenta
Csáki Beáta
járványhelyzet

Most

08:42, Frissítve: 08:48

Magyar katonákra támadtak a migránsok

Erőszakkal próbálta átlépni a szerb-magyar határt Ásotthalomnál egy migránscsoport kedden este – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
21:52, Frissítve: 07:06

Érdemes hajnalban felkelni!

A tokiói olimpia 5. napján Szerbia 5 sportágban versenyez: úszás, evezés, cselgáncs, 3x3-as kosárlabda és tenisz. Pályára lép a világ legjobbja, Novak Đoković, 7 óra körül. A magyar versenyzők közül Hosszú, Kenderesi, Milák aranyért úszik szerdán.
21:02, Frissítve: 21:28

Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

Kettős győzelemmel jutott tovább az FTC a BL selejtezőjének második fordulójából, miután az egy héttel ezelőtti, hazai első mérkőzésen elért 2-0-s sikert követően a párharc keddi, idegenbeli visszavágóján 3-1-re nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen.

Népszerű