Ugrás a tartalomra
VM4K

Július 20-ától Magyarok, akik megváltoztatták a világot tematikus hét a VM4K-ban!

2020-07-16
13:09
2020-07-16
13:28
Forrás
Közlemény
A VM4K Top10 elnevezésű kamasztáborai – módosult, összevont formában – az online térbe helyeződnek át.

A magyar feltalálókról és találmányaikról szóló videósorozat keretében, a fiatalok tudását és kreativitását hat napon keresztül (július 20-25.) teszik próbára, izgalmas feladványok formájában.

A videóbejátszások mindenki számára elérhetőek a VM4K Facebook-oldalán (14.00, 16.00 és 18.00 órai kezdettel), de a tábor életében csak azok vehetnek részt, akik regisztráltak.

A kihívásokkal és kalandokkal teli hét legsikeresebb kamasztáboros alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzák (azt, hogy mi a nyeremény csak a résztvevők tudhatják majd!).

A tematikus tábor mottója: Mutasd meg magad! Inspiráld Te a világot! Ebben a nehéz időszakban, amikor az egészségügyi helyzet megkövetelte társadalmi felelősségvállalás egyre nagyobb kihívások elé állítja az embereket, így a fiatalokat is, fontos, hogy megtaláljuk a közösségépítés alternatív formáit, fontos, hogy a nyári időtöltés tartalmas és hasznos legyen, ugyanakkor fejlessze a fiatalok kreativitását - írja értesítőjében a központ. Ebben a szellemben állították össze a módosult Top10 kamasztábor programját és nagyon megtisztelő számukra, hogy előadóik vállalták ennek az online térbe áthelyezett tábor- és foglalkozásvezetésnek a kihívásait.

VM4K
tematikus
Top10
kamasztábor
online
regisztrál
jelentkező
nyeremény

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.