Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kedd délben sem lehet átjutni a határon, mi lesz itt a nyáron?

2023.05.30
15:07
2023.05.30
15:45
Forrás
Pannon RTV
Nagyon lassan és nehézkesen halad az autók átléptetése a Horgos - Röszke autópálya határátkelőn Magyarország felé.

A szerb oldalon a felújítások ellenére, zökkenőmentesen át lehet jutni, de a magyar oldalon hosszú a sor, akár 3-4 órát is várni kell. Megtelt a két határ közötti rész. A nyolc kapuból mindössze három van nyitva, és azokon is nagyon lassan engedik át az autókat.

A Pannon RTV megkérdezte az egyik rendőrt, miért ilyen lassú az átkelés, nem hivatalosan azt mondta, túl vannak terhelve a magyar rendőrök. Annak ellenére ekkora a várakozási idő, hogy sem ünnep, sem hétvége nincs. Horgos-Röszke autópálya átkelőnél rengeteg kamion is vesztegel. A járművek vezetői dudaszóval, és hangoskodással fejezik ki nemtetszésüket. A Horgos-Röszke közúti átkelőn és a Kelebia-Tompa határátkelőn egy órát kell várakozni. A többi határátkelőn zavartalan az átkelés. Magyarország felől nincsenek sorok.

határátlépés

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.