Ugrás a tartalomra
Védőoltás
Pannon RTV

Keddtől lesznek elérhetőek az influenza elleni védőoltások

2019-10-13
12:34
Forrás
Pannon RTV
Október 15-től lesznek elérhetőek az influenza elleni védőoltások nyilatkozták a Batut közegészségügyi intézet illetékesei. A vakcina négy influenzavírus-törzs ellen jelent majd védelmet.

Ez a legmodernebb oltás, amit minden fejlett ország polgárai megkapnak - mondta a Batut intézet epidemiológusa, Darija Kisić Tepavčević. Kiemelte, hogy az oltás a leghatékonyabb módszer az influenza elleni védekezésre. Ebben az évben az állam 290 400 adagot vásárolt, 50 000-rel többet mint az előző idényben.

influenza elleni védőoltás
védőoltás

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.