Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

„Közelebb az iskolapadokhoz”

2018.01.30
19:29
2018.01.30
19:36
Forrás
VajdaságMA
A „Közelebb az iskolapadokhoz” elnevezésű projekttel kezdte meg az idei évet a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság.

Az illetékesek célja, hogy szorosabb kapcsolatot hozzanak létre a tartományi nevelési-oktatási intézmények és a titkárság között.

Meghatározott terv szerint Nyilas Mihály, tartományi oktatási titkár, Milan Kovačević titkárhelyettes, Szakállas Zsolt altitkár, Biljana Kašerić, Tijana Pavlov, Slađana Jovetić, Milinka Hrđan és Korponai Lívia segédtitkárok 2018 végéig ellátogatnak mindegyik vajdasági iskoláskor előtti intézménybe, általános és középiskolába, valamint diákotthonba is. A munkalátogatások során a titkárság képviselői a helyszínen mérik majd fel a helyzetet, hogy milyen igényeik és problémáik vannak az intézményeknek, továbbá ismertetni fogják az igazgatókkal a legújabb pályázatok feltételeit is, melyek keretein belül felújításra, vagy felszerelésre kaphatnak pénzt.

közelebb az iskolapadokhoz
Nyilas Mihály

Most

14:03

Örömzenélés a Szabadkai Zeneiskolában

Véget ért az idei ZenÉSZ Zenei Tehetséggondozó Program. Az eseménysorozat keretében számos műhelymunkán vehettek részt diákok és tanárok egyaránt. A program zárásaként közös örömzenélést tartottak a Szabadkai Zeneiskolában.
13:49, Frissítve: 14:00

Folytatódnak a harcok a Közel-Keleten

Hajnalban is folytatódtak a harci cselekmények Izrael és a palesztin Hamász között. A Gázai övezetből rakétákkal támadtak, míg Izrael légicsapásokat mért a Hamász állásaira.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.