Ugrás a tartalomra
utcai látkép
Pannon RTV/Kerekes Rudolf/illusztráció

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

2018-10-17
15:25
2018-10-17
15:33
Forrás
VajdaságMa
Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

A 2015-ben meghozott, legalizálásról szóló törvény szigorúan tiltja a jogtalan építkezést, viszont nem tartják be, az állam pedig az új módosítással próbálja meg ismét felvenni a harcot az illegális építkezéssel. A Danas most azt írja: az összes épületet, amelyet nem lehet legalizálni azután sem, hogy a tulajdonos fellebbezést nyújtott be, azonnal lebontják. 

építési engedély
bontás

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.